TV K3

android aplikacija

instaliraj

Teslić: Predstavnici UNDP-a u posjeti opštini (VIDEO)

Teslić: Predstavnici UNDP-a u posjeti opštini (VIDEO)

Predstavnici Razvojnog programa ujedinjenih nacija, UNDP-a u BiH, danas su boravili u radnoj posjeti opštini Teslić gdje su nakon razgovora sa načelnikom opštine Milanom Miličevićem i njegovim saradnicima obišli radove na zajedničkim projektima.

Nakon održanog radnog sastanka u kabinetu načelnika Teslića Milana Miličevića predstavnici UNDP-a su se uputili u obilazak radova izvedenih ili koji se još uvijek izvode kroz projekte zajedničke saradnje. Jedan od tih projekata je pospješivanje energetske efikasnosti na objektu OŠ ”Vuk Karadžić”. U UNDP-u poseban značaj vide u tzv. MEG projektu, a konkretno na licu mjesta su sagledali aktivnosti u naselju Barići gdje se izvode radovi na izgradnji fekalne kanalizacije.

Načelnik Teslića Milan Miličević je rekao da saradnja sa UNDP-om traje od 2005. godine i da je u proteklom periodu kroz tu saradnju realizovano niz infrastrukturnih projekata. On je  istakao da su projekti realizovani učešćem u jednakim iznosima, naglasivši da je najvažnije da se radi o projektima od šireg društvenog interesa.

Predstavnici Razvojnog programa Ujedinjnih nacija u BiH otputovali su iz Teslića uz poruku da se raduju daljoj uspješnoj saradnji sa rukovodstvom ove lokalne zajednice koja će biti u interesu svih njenih stanovnika.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.