Teslić: Podrška korisnicima Udruženja “Dobro srce” (VIDEO)

September 22, 2022, 4:20 pm

Korisnicima teslićkog Udruženja za pomoć djeci sa posebnim potrebama „Dobro srce“ danas je uručeno 50 blender aparata. Ova aktivnost dio je projekata koji ovo Udruženje provodi uz podršku njemačke fondacije ASB i Opštinske uprave Teslić.

U cilju omogućavanja što jednostavije pripreme zdrave, prilagođene hrane, a uz podršku njemačke fondacije ASB i Opštinske uprave Teslić, korisnicama teslićkog Uduženaja za pomoć djeci sa posebenim potrebama „Dobro Srce“ uručni su blenderi.

U Udruženju za pomoć djeci sa posebnim potrebama ističu da su posebno ponosi na činjenicu da ove godine paralelno realizuju više različitih projakta.

Drugi dio projekta sa fondacijom ASB podrazumijva kompletno renoviranje prostorija ovog Udruženja, uz učešće sredstava opštine Teslić u iznosu 30%, istako je načelnik ove opštine Milan Miličević.

Ovom prilikom Miličević je najavio i nastavak saradanje sa fondacijom ASB, sa kojom je već realizovan projekat dodjele plastenika, a za narednu godinu planirana je i rekonstrukcija prostorija teslićkog Udrženja slijepih i slabovidih osoba.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.