TV K3

android aplikacija

instaliraj

Teslić: Humanitarni koncert za borca Nedu Petkovića (VIDEO)

Teslić: Humanitarni koncert za borca Nedu Petkovića (VIDEO)

Teslićka organizacija demobilisanih boraca i starješina odbrambeno-otadžbinskog rata ”Ostav” pokrenula je akciju za rješavanje stambenog pitanja Nede Petkovića u naselju Kruškovice kod Teslića. Vodeći se tim ciljem zakazali su humanitarni koncert izvorne muzike.

Jedan od redovnih programskih ciljeva teslićke Organizacije demobilisanih boraca i starješina odbrambeno-otadžbinskog rata ”Ostav” je sagledavanje i iznalaženje mogućnosti za rješavanje socijalne problematike pripadnika boračke populacije. Stoga svake godine organizuju po jedan humanitarni koncert čiji prihod se usmjerava, u rješavanje stambenog pitanja najugroženijih članova.

Ove godine pomoć je usmjerena prema demobilasnom borcu Nedi Petkoviću u tzv. izbjegličkom naselju Kruškovice koji duži vremenski period živi u objektu pod pločom.

Humanitarni koncert zakazan je za 29. april u Teslićanima dobro pznatom svadebnom salonu ”Niki” sa početkom u 19 časova. Planirano je da učešće uzmu poznate grupe izvorne muzike.

S obzirom na ranije godine u Ostvau se nadaju da će i ovogodišnja akcija biti uspješna i da će im saborac Nedo Petković i njegova porodica dobiti krov nad glavom.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.