TV K3

android aplikacija

instaliraj

Terzić: Plan da Jović donese 8m €

Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić očekuje da od transfera Luke Jovića klub zaradi 6-8 miliona evra.

Terzić: Plan da Jović donese 8m €

Terzić je otkrio da je Atletiko Madrid ponudio Zvezdi 2,5 miliona evra za mladog napadača, ali da su crveno-beli uprkos finansijskom haosu u klubu odbili tu ponudu.

“Luka Jović je strateški plan kluba i ja ću se baviti time i preduzeću sve mere da Zvezda sledećeg leta prihoduje 6-8 miliona evra za njega”, rekao je Terzić.

Već nedeljama se spekuliše o interesovanju evropskih klubova za omladinskog reprezentativca Srbije koji je tek početkom ove sezone dobio pravu šansu u prvom timu Zvezde.

“Plan za Jovića A podrazumeva i njegovu minutažu, golove, ishranu, lični marketing, reprezentaciju, promociju po Evropi, i ‘devetku’ na leđima. Ja sam pre nekoliko dana zvao Despotovića da mu objasnim zašto sam mu uzeo devetku i on to nije mogao da shvati. Despotoviću, dobar si igrač, ali da u ovom trenutku da Van Persi dođe u Crvenu zvezdu, devetka ide na leđa Luke Jovića, jer sam ja tako odlučio. Zato što smo zacrtali cilj da sledeće sezone uzmemo 8 miliona evra za transfer Luke Jovića. Da bismo uzeli 8 miliona evra mora da ima i devetku na leđima, ne može da nosi 47”, istakao je Terzić u intervjuu za portal redstarbelgrade.info.

B92

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.