TV K3

android aplikacija

instaliraj

"Tata, moj uzor": Kćerka pokojnog Antića poslala poruka koja slama srca (FOTO)

"Tata, moj uzor": Kćerka pokojnog Antića poslala poruka koja slama srca (FOTO)

Prije nešto više od dvije sedmice kćerka Radomira Antića roditeljima je putem društvenih mreža poslala srceparajuću poruku koja je od večeras postala još emotivnija.

Antić je preminuo u 72. godini i iza sebe ostavio dvoje djece i četvoro unuka, kćerku Anu i Dušana, unuke Ivanu i Petru, i sinove od sina: Radomira i Marka.

Upravo je nedavno kćerka slavnog srpskog trenera, Ana Antić putem društvenih mreža poslala emotivnu poruku roditeljima:

– Na Dan očeva bitno je istaći i majke. Koliko se sjećam, oni su uvijek bili tu za mene kao jedno – napisala je Ana.

Radomir Antić preminuo je danas u 71. godini, piše na Tviter nalogu Atletika iz Madrida čiji je trener bio Antić. Vijest o odlasku našeg fudbalskog stručnjaka, bivšeg fudbalera i nekadašnjeg selektora uznemirila je sportsku javnost.

– Porodica našeg kluba žali zbog smrti jednog od naših legendarnih trenera, Radomira Antića. Zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru – piše u saopštenju kluba.

Antić, koji je najveći dio igračke karijere proveo u Partizanu koji je zatim i trenirao (nosio je i dresove Fenerbahčeta, Real Saragose na čijoj je trenerskoj klupi takođe sedeo), duže vrijeme bio je teže bolestan, da bi na kraju izgubio bitku.

Bivši trener Real Madrida, Barselone i selektor naše fudbalske reprezentacije, ostavio je iza sebe vanredna sportska dostignuća i divnu ljubavnu priču.

Dok je mijenjao klubove, išao od jednog do drugog grada, volio je sve vrijeme jednu ženu, svoju suprugu Veru sa kojom je dobio Anu i Dušana.

Kćerka Ana je radila kao stilista svjetskih zvezda, a danas je zaposlena u kompaniji “Dior”. Izuzetno rijetko daje intervjue, a u razgovoru za “Ženu” ovako je pričala o slavnom ocu:

– Tata je dobar psiholog i od njega i mame sam naučila sve što danas prenosim kćerkama. Promijenila sam devet škola i 19 kuća. Nije malo, ali je i poučno i zabavno kad je porodica skladna (smijeh). Tata mi je oduvijek uzor”.

Anu su roditelji sve vrijeme podržavali u njenim profesionalnim, ali i privatnim odlukama, prenosi Žena Blic.

Izvor: Žena Blic  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.