TV K3

android aplikacija

instaliraj

Tajne Viktorijinih anđela

Tajne Viktorijinih anđela

One su najljepše žene na svetu, ali iza svega toga stoje male, ne tako lijepe, tajne o kojima manekenke rijetko govore. Evo o čemu je riječ:

Vještačka kosa 

Ako mislite da je kosa Viktorijinih anđela savršena, vrijeme je da znate da to nije njihova kosa. Svi modeli nose ekstenzije, za čije stavljanje je potrebno i do par sati. Kosa je, takođe, skoro uviek farbana, kako bi izgledale privlačnije.

Vještački ten 

Prije nego što izađu na pistu, na sve modele satima se nanosi sprej za tamnjenje, kako bi pokrio sve nedostatke kože, poput celulita, ožiljaka, crvenila, neujednačenog tena, itd…

Vještačke trepavice 

Skoro svi modeli nose vještačke trepavice, a Bisuti navodi da ih je nosila sve vrijeme jer bez njih i ostalih tretmana uopšte nije izgledala kao na pisti.

Iscrpljujuće vježbe 

Tokom foto sesija i revija, modeli moraju da vježbaju par sati dnevno jer je njihova obaveza da vode računa o svakom centimetru svog tijela, što ne samo da utiče na zdravlje već ponekad vodi i opsjednutosti izgledom.

Striktne dijete 

Da, dijete su sastavni dio života Viktorijinih anđela. Svaki model ima trenera koji će im objasniti koliko i kada treba da jedu.  Alkohol  Još jedna od stvari koje treba da znate je da im se prije svake revije daju alkoholna pića kako bi se opustile i postale slobodnije na sceni, flertujući sa publikom.

Fotošop

 Većina modela u realnosti ne izgleda kao na slici. Njihove butine i strukovi se sužavaju, a dekolte se povećava dvostruko ili trostruko.

(NN/b92.net)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.