Tajna uspešnog braka je u odvojenim kupatilima!

September 6, 2014, 9:31 am

U intervjuu koji je dao magazinu Eskvajer, 81-godišnji glumac je rekao da su odvojena kupatila pravo blaženstvo, ali da je isto tako važno da muž i žena budu „jednaki partneri u svemu“.

Kejn je u braku sa svojom drugom suprugom, bivšom manekenkom i glumicom Šakirom Kejn, 42 godine i s njom ima dve ćerke.

„Nikada ne smete da delite kupatilo sa svojom ženom. Inače, imaćete samo mali kutak za brijač i četkicu za zube, i nikada nećete u njega moći da uđete“, objasnio je Oskarovac.

„Morate, takođe, da postanete jednaki partneri. Moja žena i ja smo jednaki u svemu. Ne postoji mala žena udata za veliku filmsku zvezdu. Ona vodi ceo posao u kojem smo jednaki partneri. Van filma, ona obavlja isto toliko posla koliko i ja, što je jako važno“, ispričao je Kejn.

„I svuda me prati gde god da idem. Jer, kada ste sami, počnete da stičete prijatelje koje onaj drugi ne poznaje. I tada krećete da vodite paralelne živote. A kao što smo učili iz geometrije, paralelne linije se nikada ne ukrštaju“, objasnio je glumac.

Kejn, koji je osvojio Oskara za uloge u filmovima Hana i njene sestre (1989) i Život nema pravila (1999), rekao je magazinu da u svom poslu sreće puno lepih žena.

„Ako provodite, kao ja, ceo radni dan sa nekom od najlepših žena na svetu, bolje je za vas da imate lepu osobu kod kuće. A ja je, srećom, imam“, smatra poznati glumac.

Kejn će 1. oktobra u „Rojal Albert holu“ u Londonu proslaviti 50 godina karijere na filmu dobrotvornim koncertom na kojem će biti izvedena muzika iz njegovih najpoznatijih filmova, a čiji će prihod biti namenjen organizaciji koja pomaže deci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *