TV K3

android aplikacija

instaliraj

Tadić: Opozicija će sigurno imati jednog kandidata za gradonačelnika

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Ognjen Tadić izjavio je da će opozicija sigurno imati jednog kandidata za gradonačelnika Banjaluke, ali da to neće biti on.

Tadić: Opozicija će sigurno imati jednog kandidata za gradonačelnika

Tadić je rekao da banjalučki SDS poziva sve opozicione stranke u Banjaluci da odmah formiraju izborni štab opozicije koji će voditi predizborne aktivnosti, te predlaže da tim štabom rukovodi predstavnik SDS-a.

On je dodao da je u nastavku redovne sjednice Skupštine Gradskog odbora postignuto jedinstvo potrebno za dalji život stranke, te da su izliječili rane koje im je napravio Nenad Stevandić.

Tadić je istakao da je SDS od Stevandića, kojem su dali ogromno povjerenje predlažući ga za poslanika, nosioca liste i potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, “dobio ožiljak koji je bio mali, ali otrovan”.

Upitan da li ostaje na čelu Gradske organizacije SDS-a, Tadić je rekao da je uvažio volju članova i da će nastaviti da vodi banjalučki odbor stranke.

Na Skupštini Gradskog odbora SDS-a Banjaluka usvojen je i izvještaj o radu za prošlu i ovu godinu, kao i plan rada za ovu i narednu godinu

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.