TV K3

android aplikacija

instaliraj

SzP: U ponedjeljak počinje obnova Srpske

SzP: U ponedjeljak počinje obnova Srpske

Osmog oktobra počinjemo sa obnovom Republike Srpske, koju ćemo vratiti u ruke njenog naroda, poručeno je sa konvencije Saveza za pobjedu u Bijeljini.

„Želim politički stabilnu Republiku Srpsku, ekonomski održivu, socijalno pravednu, Srpsku u kojoj političari neće krasti i pljačkati narod. Potreban nam je zakon o ispitivanju porijekla imovine, da one koji su uzimali od naroda vratimo u stare cipele, a oteto u ruke građana“, rekao je kandidat SzP za predsjednika Srpske Vukota Govedarica, dodajući da će nova vlada poštovati zakone.

Poštovaćemo ljude koji obrađuju našu plodnu zemlju u Semberiji i Srpskoj, definisaćemo podsticaje za poljoprivredu, jer ne može zakon reći jedno, a da vlada radi drugo i godinama se pravi gluva i nijema, rekao je Govedarica, te pozvao građane da sedmog oktobra mirno i dostojanstveno izađu na izbore i glasaju.

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je samo nekoliko dana ostalo do pobjede i da je narod već odlučio.

”Zastrašivanja, izmišljanja kojekakvih priča, podmetanja… samo su potvrda da ova vlast više nema konkretnu temu za izbore. Već u ponedjeljak počinje ekonomska, demografska i, što je možda i najvažnije, moralna obnova Republike Srpske. Izađite na izbore!”, poručio je Ivanić.

Nosilac liste SDS za NS RS iz Izborne jedinice 6 Tomica Stojanović rekao je da će Bijeljina dati podršku kandidatima SzP za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Srpsku moramo vratiti narodu, da upravljamo sa njom na kvalitetan način, da je otmemo od pojedinaca“, istakao je Stojanović.

Kandidat SDS za PS BiH iz Izborne jedinice 2 Nenad Lalić kaže da će se SDS sa svojim koalicionim partnerima zalagati za borbu protiv korupcije, za sigurnost, jaču ekonomiju i razvoj obrazovanja.

Kandidatkinja SDS za NS RS iz Izborne jedinice 6 Branka Marković-Savčić pozvala je građane Srpske da sedmog oktobra masovno izađu na izbore i tako odrede svoju budućnost.

Predsjednik Gradskog odbora SDS Bijeljina Mićo Mićić dodao je da su sigurni da iz Bijeljine kreće pobjeda, te da će zajedno sa narodom SzP praviti dobre stvari, bez podjela na izdajnike i patriote.

Predsjednik PDP-a i nosilac liste za PD PS BiH iz IJ 1 Branislav Borenović poručio je u Bijeljini da je veliki odziv građana na Gradskom trgu potvrda jedne velike pobjede.

,,Narod se oslobodio straha, a Bijeljina i Semberija su jedan veliki pokazatelj za to. Velika podrška kandidatima PDP-a, Mladenu Ivaniću i Vukoti Govedarici pokazuje da ulazimo u izborni dan sa velikim optimizmom. Narod hoće promjene, odgovornu i ozbiljnu vlast, a mi sa svojim Programom obnove Republike Srpske znamo šta ćemo raditi i novembru, i u decembru, šta ćemo raditi u novoj budžetskoj godini. Najvažnije je da smo donijeli ključnu odluku, a to je da sposobnost uzme primat nad podobnošću”, naveo je Borenović.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Bijeljina Slaviša Marković naglasio je da narod u Republici Srpskoj više neće trpjeti ucjene i širenje straha, i da je većina građana spremna za promjene.

,,Prijetio je Dodik studentima, zatim radnicima, pa penzionerima. SNSD je izgubio kompas, znaju da nemaju podršku, pa svoj strah pokušavaju da prenesu na narod. Svi mi koji smo se okupili večeras na bijeljinskom Trgu vjerujemo u promjene i u pobjedu Mladena Ivanića i Vukote Govedarice, samo se čeka 7. oktobar da to bude i potvrđeno”, dodao je Marković.

Saopštenje: SzP

Komentarišite

Your email address will not be published.