TV K3

android aplikacija

instaliraj

Svjetski poznata modna ikona Iris Apfel i u 97. godini šeta modnim pistama (FOTO)

Svjetski poznata modna ikona Iris Apfel i u 97. godini šeta modnim pistama (FOTO)
Tako se 97-godišnja Iris Apfel pridružila mlađim kolegicama kao što su Kloss, Joan Smalls, Kate Moss, Chrissy Teigen, Bella i Gigi Hadid.
No, nema potrebe da se posebno predstavlja jer je mnogi već znaju po kratkoj, bijeloj kosi, ogromnim naočalama i hrpi nakita.
Inače, Iris Apfel je 2005. godine postala prva živa osoba koja je na izložbi pod nazivom “Rara Avis: Irreverious Iris Apfel” u Muzeju umjetnosti Metropolitan izložila svoju odjeću.
Osim toga snimila je dokumentarac o svom životu koji je 2014. objavljen na Netflixu, a prošle godine objavljena je biografija o njenom životu koju koju potpisuje Harper Collins.
Nedavno je nastupila kao model za Mac Cosmetics, a osim toga je bila zvijezda širenja Voguea u Italiji i postala najstariji model koji je ikada predstavljen na naslovnici časopisa Dazed & Confused. Također, prošle godine je zvanično postala najstarija osoba po kojoj je napravljena Barbie lutka.
Direktor agencije IMG Models Ivan Bart kaže da je Iris ikona stila s neizmjernim talentom i ističe da je veoma sretan što ona dokazuje da su godine samo broj.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.