TV K3

android aplikacija

instaliraj

Svjedok u akciji “Klub” uhapšen zbog tajnog snimanja razovora sa policajcima

Svjedok u akciji “Klub” uhapšen zbog tajnog snimanja razovora sa policajcima

Banjalučka policija uhapsila je juče Slobodana Popovića (21), svjedoka u akciji “Klub”, zbog neovlaštenog snimanja razgovora sa policijskim službenicima, saznaju “Nezavisne”.

Naime, Popović je juče pozvan u službene prostorije Policijske uprave Banjaluka radi saslušanja u svojstvu svjedoka, nakon čega je utvrđeno da je tokom uzimanja izjave tajno tonski snimao razgovor sa policijskim službenicima, zbog čega je uhapšen.

“Inspektori Odjeljenja za organizovani kriminal i droge su primjetili sumnjivo ponašanje kod svjedoka. On je počeo sa snimanjem čim je ušao u zgradu Policijske uprave”, rekla nam je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšeni je posebno skrivenom aplikacijom na telefonu tonski snimao razgovor.

“Njemu je zbog sumnje na zloupotrebu i omogućavanje nepozvanom licu da se upozna sa sadržajem izjave, oduzet mobilni telefon, koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka, uz navođenje inicijala uhapšenog.

O svim okolnostima obavješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se u redovnoj proceduru, protiv osumnjičenog, dostavi izvještaj za krivično djelo “Neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje”, rekli su u PU Banjaluka.

Popović je od ranije poznat policiji, Naime, protiv njega je 1. novembra prošle godine podnesen izvještaj za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga. Tada je kod njega pronađena marihuana.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.