TV K3

android aplikacija

instaliraj

Godišnjica smrti: Svijeće za ubijenog Olivera Ivanovića

Godišnjica smrti: Svijeće za ubijenog Olivera Ivanovića

Supruga Olivera Ivanovića, Milena, i njihov sin Bogdan, zapalili su sveće u Hramu Svetog Save tačno u 8. 15 h, kada je na Ivanovića pucano ispred stranačkih prostorija

Danas se navršava godinu dana od ubistva lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda”, Olivera Ivanovića, koji je sa više hitaca pogođen u leđa, dok je ulazio u stranačke prostorije u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Njegova supruga, Milena Popović Ivanović zajedno sa sinom Bogdanom zapalila je sveće u Hramu Svetog Save i to tačno u 8.15h, kada je na Ivanovića pucano.


U Hramu su jutros bili i premijerka Ana Brnabić, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, ministar odbrane Aleksandar Vulin kao i veliki broj građana koji su želeli da odaju počast.


Organizatori protesta u Beogradu obeležiće godišnjicu ubistva skupom od 18 časova ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, na koji su građane i građanke pozvali da dođu sa svećama umesto sa pištaljkama, a kojem će se priključiti i aktivisti Lokalnog fronta koji su iz Kraljeva peške došli do glavnog grada kako bi prisustvovali obeležavanju tog događaja.

(Tanjug)

Komentarišite

Your email address will not be published.