TV K3

android aplikacija

instaliraj

Sve su postale gospođe, samo Nadalova draga vječna vjerenica!

Rafael Nadal i Hiska Perelo se zabavljaju već devet godina, međutim, njih dvoje se još nisu odlučili na brak, uprkos tome što se poženiše svi teniseri iz svjetskog vrha.

Sve su postale gospođe, samo Nadalova draga vječna vjerenica!

Pretpostavljamo da Hiska već polako gubi živce, ostala je jedina djevojka u društvu “velike četvorke”, prenosi 24sata.rs.

Kada je riječ o teniserima iz vrha ATP liste, najhrabriji od njih je bio Rodžer Federer, koji je prvi stao na “ludi kamen” sa dugogodišnjom djevojkom Mirkom Vavrinec, koju je upoznao tokom Olimpijade 2000. godine. Njih dvoje su se vjenčali devet godina kasnije, pa je vjerovatno Hiska smatrala da će i ona biti te sreće, ali je Nadal ostao nepokolebljiv te još nije klekao ispod nje sa prstenom u ruci.

Zatim je na red došao naš Novak Đoković. Nole i Jelena su se uzeli prošle godine, nakon skoro 10 godina zabavljanja, a iako su i Rafa i Hiska ljubavi iz srednjoškolskih dana, lijepa Španjolka je ovog puta sigurna bila da je ona na redu, ali opet ništa.

Izgleda da je Nadalu važnije da mu niko ne dira flaše tokom igre, nego da zaprosi dugogodišnju djevojku.

Treća ljubavna priča među teniserima, treći brak i treće razočarenje za Hisku. Nema sumnje da je ovog puta bijesna kao ris na svog dragog, te ako se uskoro ne promijeni nešto, moguće je i da će upravo Hiska biti odgovorna za njegove naredne povrede koljena.

Njihova priča se proširila i na internet, pa tako brojni obožavaoci prave razne smiješne postere, na račun njihove ljubavi. Tako se može videti Hiska kako se nakon Đokovićevog i Federerovog vjenčanja nada da je sljedeća, a kada se Endi Mari oženio, ona je potpuno poludjela te izgleda kao da je digla ruke od svog dragog.

 

24sata.rs

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.