TV K3

android aplikacija

instaliraj

Suzana Mančić opljačkana

Suzana Mančić nedavno je doživjela veliku neprijatnost i stres kada joj je obijen automobil iz kojeg je ukradena skupocjena bunda.

Suzana Mančić opljačkana

Naime, Suzana je u društvu prijatelja došla u restoran, a kada je krenula kući, šokirala se kada je zatekla polupana stakla, a zamalo se rasplakala kada je shvatila da u autu nema bunde koju je ostavila unutra.

“Nedavno sam se parkirala u blizini restorana u kojem sam večerala. Pošto sam imala i jaknicu na sebi, bundu sam ostavila u kolima. Kada sam došla do auta u nameri da idem kući, stakla su bila polupana, a bunde nije bilo. Odmah je policija reagovala, ali džabe, nije bilo nikakvih otisaka prstiju niti bilo kog dokaza, tako da sam ostala bez bunde! Sada samo mogu da gledam tuđe i plačem jer moje više nema, niti ću više kupovati takvu kakvu su mi ukrali jer je bila zaista preskupa”, zaključila je vidno potresena Suzana.

Nakon toga, Mančićeva je prokomentarisala kako se sjeti svog skupocjenog krzna koje joj je ukradeno svaki put kad ugleda nekog ko nosi bundu i da joj često dođe da zaplače.

 

Alo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.