TV K3

android aplikacija

instaliraj

Suptilini fetiši koje vrijedi isprobati

Fetiš je oduvijek izazivao ambivalentna osjećanja - privlačnost i odbojnost, kao i znatiželje koju su neki ispitali i uvrstili na redovan "repertoar" njihovog seksualnog života.

Suptilini fetiši koje vrijedi isprobati

Oni su zbog svojih sklonosti posmatrani kao “čudaci”, ali film “50 nijansi sive” učinio je da fetiš seks postane bliži svima.

Fetiš seks je obično fiksacija na nešto poput visokih potpetica, seksi veša i vezivanja. To ne mora da bude previše čudno, niti ekstremno, samo malo drugačije i prihvatljivo za obje strane. Zauzvrat, fetiš seks bi u rutinu mogao da unese elemente fantazije i začini na drugačiji način.

Evo koje fetiš igrice i najsramežljiviji mogu da isprobaju, prenosi Press Online.

Vezivanje

Mnogi su vjerovatno probali blažu verziju “zaveži me – odveži me seksa”. Ovakve intimne igre mogu da rasprše strast jer se jedan od partnera potpuno predaje drugom, a osjećaj “bespomoćnosti” i potpunog prepuštanja može da bude izvrstan afrodizijak.

Kod vezivanja postoje dva osnovna tipa: lagano i čvrsto. Ukoliko želite da isprobate ovu vrstu intimnosti, dogovorite se sa partnerom šta ćete koristiti za vezivanje. Imajte na umu da jedno preuzima kontrolu i zato ne zaboravite da postavite jasna pravila.

Uloge

Igranje uloga je odličan primjer fetiš seksa u kojem možete da isprobate razne fantazije. U ovakvoj vrsti seksa možete isprobati gotovo sve što vam padne na pamet – seks sa strancem, seks u kojem glumite prevaru, seks sa striptizetom.

Možda će vam na početku biti neprijatno ili smiješno, ali uz malo dobre atmosfere, prigušenog svjetla i “glumačko strastvenog” žara, mogli biste da odigrate odličnu seksi ulogu.

Kostimi

Oblačenje ne mora biti rezervisano samo za preoblačenje u sobarice, sekretarice ili seksi medicinske sestre. Uzbuđenje oblačenja je i u isprobavanju raznih materijala, različitog donjeg veša i potraga za nečim uzbudljivijim od samo savršenog grudnjaka, kao što su halteri, korseti i tange od neobičnih materijala.

Imajte na umu da koliko god čipka i svila bila fina fetiši se obično povezuju uz kožne materijale, sjaj i najčešće lakirane plastike. Izbor je na vama.

 

Press

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.