TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stevandić: Cilj je da Srpska nakon izbora bude pomirena

Stevandić: Cilj je da Srpska nakon izbora bude pomirena

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večaras na završnoj predizbornoj tribini u Gradišci da je cilj ove stranke da Republika Srpska poslije izbora 7. oktobra bude pomirena, da se ostvari dobra saradnja Sarajeva i Banjaluke i da se spriječe sve podjele srpskog naroda.

“Želimo u nedjelju da učestvojemo u prazniku demokratije, da Republika Srpska izabere najbolje ljude koji će je predstavljati u Banjaluci i Sarajevu, a da među njima budu i najbolji iz Ujedinjene Srpske”, rekao je Stevandić.

On je istakao da je Ujedinjena Srpska počela i završava kampanju u Gradišci, sa ljudima besprijekornih karijera i sjajnim porukama najbolje moguće nacionalne, ekonomske i demografske politike.

“Ono što smo radili do sada daje nam za pravo da se nadamo, ne samo direktnim mandatima u parlamentima, nego i boljim rukovođenjem Republike Srpske, uspješnijem razvoju i učešću Ujedinjene Srpske u svemu tome”, zakljulio je Stevandić.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Slavko Dunjić rekao je da veliki broj građana na tribini u Gradišci pokazuje da je ideja ujedinjenja osnov za ostvarenje nacionalnih politika.

Dunjić je izrazio uvjerenje da će Ujedinjena Srpska ostvariti odličan izborni rezultat i da će imati direktnog poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz ove izborne jedinice.

Na završnoj tribini u Gradišci predstvljeni su i ostali kandidati Ujedinjene Srpske za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva.

Srna

Komentarišite

Your email address will not be published.