Stefanović: Vučić sutra s poslanicima SNS-a o Ani Brnabić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra razgovarati s poslaničkom grupom SNS-a o podršci mandatarki Ani Brnabić.

Stefanović: Vučić sutra s poslanicima SNS-a o Ani Brnabić

“Nema struja unutar SNS-a, ima različitih razmišljanja kod jednog dela narodnih poslanika. Zbog toga ćemo sa tim narodnim poslanicima razgovarati. Predsednik Vučić će se sutra i u narednim danima videti sa njima i razgovarati o svemu što je važno”, rekao je Stefanović

Istakao je da će se videti šta misle poslanici SNS-a ali i drugi narodni poslanici i videće se da li postoji stabilna, čvrsta većina.

“Očekujem, ukoliko sve bude u redu, ukoliko se ta čvrsta većina obezbedi u naredna dva ili tri dana, da već za vikend, u subotu, možemo da počnemo raspravu o izboru nove Vlade”, rekao je Stefanović i dodao da to zavisi od Skupštine.

Dodaje da narodni poslanici imaju pravo na mišljenje.

“Hoćemo da razgovaramo sa njima, da vidimo šta oni imaju da kažu, da li neko ima drugačije mišljenje, a što se tiče stranke, stranka apsolutno čvrsto i posvećeno stoji iza Vučića”, naveo je Stefanović.

Ana Brnabić je ranije rekla da je najvažnije da se obezbedi stabilna većina u Skupštini, koja će omogućiti nastavak reformi. Istakla je da o tome razgovara sa predsednikom koji joj je poverio mandat za izbor Vlade.

RTS

Komentarišite

Your email address will not be published.