Stanković: Korektan derbi, niko nije srećan remijem

September 20, 2021, 6:24 am

Trener fudbalera Crven zvezde Dejan Stanković izjavio je da je zadovoljan nerješenim rezultatom 165. večitog derbija protiv Partizana (1:1) i dodao da neriješan rezultat nikome nije bio u interesu.

“Derbi kao i svaki drugi, ne znaš kako će kontrola utakmice ići. Imali smo jednu ili dve šanse, imali smo kontrolu, nisam osecaho problem. Gol je došao iznenadno, nišmo očekivali, posle lanca grešaka. Detalji odlučuju derbi. Drugo poluvreme, lošiji start, imali smo peh, napravili smo izmenu. Pavkov i Ben nisu igrali. Lazetić je ušao, tako smo nastavili. Svi su čekali pravi momenat. Čestitam našoj deci, da sam imao još dece, još bih ih ubacivao. Korektan derbi, više karaktera u prelomnim detaljima. Uspeli smo da okrenemo i izjednacimo”, rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Zvezdin trener dodao je da se u igri crveno-belih osjeća umor, ali da se mora nastaviti sa pobjedama.

“Mogao bih da pripišem umor, utakmica je bila zahtevna. Mnogo smo se potrošili fizički i emotivno. Letnji ritam je bio paklen, ide se dalje. Za par dana se igra utakmica sa Voždovcem kod kuće, zatim Novi Pazar. Ima još dosta da se igra. Zadovoljan sam remijem. Uvek sam realan i iskren, kako su stvari tekle, niko nije srećan. Sigurno ne mogu da komentarišem suđenje, idem dalje”, zaključio je Stanković.

(Tanjug)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *