TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanari nastavljaju uzlaznom putanjom

Stanari nastavljaju uzlaznom putanjom

Načelnik opštine Stanar Dušan Panić,  danas je  povodom novogodišnjih i božićnih praznika, upriličio  svečani prijem za privrednike, predstavnike javnih ustanova, nevladinih organizacija, sportskih kolektiva, kulturno-umjetničkih društava, sveštenstvo, vlasnike privatnih firmi, i druge.

Novogodišlji prijem bio je prilika da se sumiraju rezultai cjelokupnog rada tokom u 2016. godine kao i da se iznesu i planovi  koji bi se trebal realizovati u narednoj godini. Načelnik opštine Stanari Dušan Panić rekao je da će lokalna uprava u narednoj godini nastaviti sa razvojem ove lokalne zajednice i to zapošljavanjem u realnom sektoru, obezbjeđenjem kvalitetnog vodosnabdijevanja, modernizacijom putne infrastrukture, te unapređenjem društvenog, kulturnog, sportskog, omladinskog i socijalnog ambijenta.

On je naveo da je usvojen budžet za 2017. godinu od skoro 9 miliona maraka , a prvi naredni koraci su rješavanje pitanja vodosnadbijevanja Stanara.

Predsjednik Skupštine opštine Ostoja Stevanović ocijenio je da se rad u ovoj instituciji odvija u tolerantnoj atmosferi te da je usvojen kvalitetan budžet za narednu godinu.

Privrednici čine okosnicu razvoja opštine, ali lokalna uprava izdvaja i za potrebe poljoprivrede, omladine, boračkih kategorija, kulturne, sportske i društvene aktivnosti, te socijalna davanja za najugroženije građane, i ovaj trend će biti nastavljen, poručuju iz opštine Stanari.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.