TV K3

android aplikacija

instaliraj

Šta muškarcima privlači pogled kada vas prvi put sretnu?

Postoje zone na vašem telu koje privlače mušku pažnju, ali i one koje ostaju bukvalno nevidljive…

Šta muškarcima privlači pogled kada vas prvi put sretnu?

Nemojte živeti u iluziji, kada se radi o muškarcima, prvi utisak je vrlo važan, a on se takođe i teško menja. Pa, ako vam stalo da privučete pažnju onom tipu koga šmekate u slušaonici ili kancelariji, evo nekoliko podataka koji bi u tome mogli da vam pomognu.

 

Saznajte šta privlači mušku pažnju i iskoristite to kao svoj adut.

Noge

Oko 18 odsto muškaraca odmah će skrenuti svoj pogled ka dugim i izvajanim nogama, savršeno glatkim i blistavim. E sad, ovo možda zvuči teže nego što zapravo jeste – ne trebaju vam noge El Mekfirson, zapravo, dovoljne su vam i te koje i mate, samo ih treba pokazati. Da biste ostavile muškarca bez teksta, obucite mini suknju (ok, mini onoliko mini koliko je prikladno za kancelariju) i pošetajte senzualno pored njega sa samopouzdanjem top modela. Neće odoleti!

 

Ruke

Važne su im, ali ne toliko pri prvom susretu. Muškarci cene kada vide negovane ruke i lepo uređene nokte na devojci. Time će biti sasvim zadovoljni.

 

Zadnjica

Oko 39 odsto muškaraca zadržaće pogled na vašoj guzi, pre nego na vašem licu. Osim što slobodno možemo da kažemo da je takva sorta prilično površna i nepoželjna, činjenica je sledeća – svaki muškarac voli da vidi finu guzu! Dakle, pod pretpostavkom da macan na koga ciljate nije površni seljak, ne brinite, on će svakako gledati u vaše lice. Ipak, kada se nonšalantno okrenete i zakoračite, a njegov pogled kao slučajno padne na vašu guzu, on prizoru neće odoleti. Vaš saveznik u ovoj situaciji je uzani džins sa dobro položenim džepovima, koji će vašu zadnjicu učiniti savršenom.

Komentarišite

Your email address will not be published.