TV K3

android aplikacija

instaliraj

Šta je neprijatelj dobrog seksa

Šta je neprijatelj dobrog seksa

Novi partner – novi izazov. Upoređujemo koje probleme imaju žene tokom seksa, a koji muškarci. I vjerujte nam, i te kako se razlikuju!

Žene vjeruju da je jači pol pun samopouzdanja, ali ovaj zaključak je zapravo neopravdan i uglavnom netačan. Svoje nesigurnosti oni su jednostavno naučili vrlo vješto da sakriju od očiju javnosti, jer je upravo to ono čemu ih uče još od malena.

“Muškarac ne bi trebalo da plače”, jeste rečenica koja im se nameće još od ranog djetinjstva, te je prikrivanje emocija za njih postala svakodnevica.

Ova pojava ženama je strana, jer je veliki broj nas vrlo osjećajan i senzitivan kada je ljubav u pitanju, a baš iz tog razloga, posmatranjem konstantne  muške “ravnodušnosti” po ovom pitanju, stvara se i naš stid, kao i mentalne pometnje koje remete ultimativni ljubavni čin, poznatiji kao seks.

Sitnice koje kod žena izazivaju sramotu, za muškarce su misaona imenica, međutim umjesto toga kod njih se prije stupanja u intimni odnos takođe stvara neugodan osjećaj koji se može okarakterisati i kao strah. On ih konstantno prati tokom odnosa, zbog čega vaš muškarac nekada može djelovati odsutno ili zbunjeno tokom samog čina.

Ženska sramota

Tjelesni mirisi

Da li zaista mislite da tokom pružanja strastvenih dodira i uživanja u samom pogledu na vaše tijelo on stiže da razmišlja o mirisima u prostoriji? Prepustite se vašem dragom i usmjerite razmišljanja upravo ka njemu.

Fizički izgled

U odjeći ste toliko sigurne, međutim kada dođe trenutak da je skinete pred partnerom, po glavi vam se motaju misli koje su posljedica medija koji nam vječito sugerišu kako bi idealna djevojka trebalo da izgleda. Ako vas je izabrao zbog vaše ličnosti, neće mu biti bitno koja je veličina vašeg grudnjaka.

Kontracepcija

Odgovornost prema sopstvenom tijelu ni u kom slučaju nije razlog za sramotu. Predlaganje upotrebe prezervativa svom partneru ne bi trebalo da vam stvara nelagodu, jer na ovaj način dokazujete da ste osoba koja vodi računa o sebi i svom zdravlju, a i o partneru istovremeno.

Seksualne fantazije

Veliki broj žena svoje skrivene fantazije čuva za sebe, kako ne bi morala da pokreće “neprijatne” razgovore sa partnerom u vezi sa seksom. Baš ovo je uzrok nezadovoljstva i lažiranja orgazma, što može dovesti do mogućih prevara u potrazi za užitkom, što svakako nije rješenje.

Prethodno iskustvo

Bilo da im manjka iskustva ili ga imaju i na pretek, žene su u konstantnom strahu od muške osude. Kada prihvatite i zavolite sebe baš takvim kakve jeste, to će uraditi i vaš partner, bez obzira na to koliko ste partnera prije njega imale.

Muški strahovi

Loš seks

Moguće jedan od najvećih strahova koje muškarci gaje, a tiče se seksa jeste da se neće pokazati kao dobar ljubavnik ili da će kompatibilnost sa partnerkom nestati kada se nađu u krevetu.

Disfunkcionalni saučesnik

Kada su napokon shvatili da veličina u većini slučajeva jeste bitna, nastao je novi strah… Da njihov saučesnik u zločinu neće funkcionisati kada bude vreme za akciju! Muškarci su vrlo osjetljivi kada ova tema stupi na snagu, te ako se vaš partner nađe u ovakvoj situaciji ohrabrite ga lijepim riječima i budite strpljive.

Nezadovoljstvo partnerke

Pored sopstvenog zadovoljstva, muškarcu je veoma stalo do toga da njegova bolja polovina doživi vrhunac. Isto tako, njegovi najveći strahovi su da tokom odnosa vi lažirate orgazam, kako bi se on osjećao dobro u svojoj koži.

Prerana ejakulacija

Ova pojava direktno je povezana sa prethodnom, baš iz razloga što se vaši muškarci boje da ćete ostati nezadovoljne ako ne uspiju da odlože vrijeme ejakulacije. Imajte razumijevanja, jer u krajnjem slučaju, vaš seksipil i jeste glavni krivac za ovaj događaj.

Mogućnost trudnoće

O da, njemu beba još nije u planu i ko zna kada će biti spreman na ovaj veliki korak! Prema tome, ne požurujte njegovu odluku, kako ga ne biste uplašile još više i otjerale od sebe, jednom za svagda.

(Ljepota&Zdravlje)

Komentarišite

Your email address will not be published.