ŠTA JE DOVELO DO TRAGEDIJE? Jezivi detalji o poslednjim danima devojke Džima Kerija

July 6, 2016, 9:42 am

“Dejli Mejl” objavio je detalje izveštaja islednika u Los Anđelesu, kojim je utvrđeno da je Katriona preminula od prekomerne doze lekova prepisanih Keriju, koje je popila zajedno sa velikim brojem drugih tableta.

Šminkerka iz Irske pronađena je mrtva u svom iznajmljenom domu u Los Anđelesu 28. septembra prošle godine. Sada je otkriveno da je samo nekoliko sati pre nego što je pronađeno njeno telo dobila poruku od Džima Kerija, u kojem je on pita gde su njegovi lekovi.

Nekoliko dana ranije, Katriona i Džim su raskinuli.

U izveštaju se navodi da je Katriona nedugo pre smrti rekla prijateljima da je ludo zaljubljena u Kerija i da je njihova veza veoma burna. Spekuliše se da je bila u depresiji zbog ljubavnih problema jer je svoj identitet usko povezivala sa Kerijem.

Katrionino beživotno telo pronađeno je u njenom krevetu. Nosila je crvenu majicu i crni donji veš i bila je okružena bočicama lekova. U ruci je držala mobilni telefon. Pronađena je i oproštajna poruka, kao i još jedno duže pismo adresirano na Džima Kerija.

– Provela sam tri dana u neverici zato što nisi ovde. Mogu da nastavim slomljenog srca i pokušavajući da ga ponovo sastavm. Mogu, ali ovog puta nemam volje za to. Žao mi je što si osećao da nisam tu za tebe. Pokušala sam da ti pružim najbolje što mogu – navodi se u pismu i dodaje.

– Nisam sigurna oko sahrane i tih stvari. Ti si moja porodica, pa šta god izabereš biće u redu. Molim te oprosti mi, ja jednostavno nisam za ovaj svet.

keri 2

Istražitelji navode i da na telu nije bilo drugih povreda, kao i da je njeno telo pokazivalo da je mrtva nekoliko dana pre nego što je povređena.

Poslednju poruku poslala je 24. septembra, četiri dana pre nego što je pronađeno njeno telo, i bila je upućena Keriju. Pitala ga je da li je budan i da li može da je pozove. Nekoliko sati kasnije, razgovarali su telefonom, i to je bila njena poslednja aktivnost na telefonu. Zaključeno je da je Katriona nakon toga pala u depresiju i da se zaključala u kuću.

Keri je sutradan ponovo poslao poruku Katrioni i pitao je da li zna gde su njegovi lekovi, ali mu ona nikada nije odgovorila.

Džim Keri i Katriona Vajt upoznali su se 2012, da bi naredne godine raskinuli. Njeni prijatelji ispričali su da je tokom šest meseci koliko nisu bili zajedno ona bila u depresiji i da se borila sa insomnijom. Pomirili su se 2014.

Nakon njene smrti, otkriveno je da je iza sebe imala brak sa Markom Bartonom, koji je potvrdio da je Katriona bila depresivna i imala suicidne misli dok su bili zajedno.

Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.