TV K3

android aplikacija

instaliraj

Srbija imala lakši trening protiv Kenije

Srbija imala lakši trening protiv Kenije

Odbojkašice Srbije imale su samo lakši trening u drugom kolu Svjetskog prvenstva protiv Kenije. Ekipa Zorana Terzića je od početka do kraja meča kontrolisala rezultat i na kraju ubjedljivo slavila sa 3:0, po setovima 25:16, 25:9, 25: 8.

Srbija je već na startu pokazala da neće biti problema sa afričkom selekcijom. Sredinom prvog seta serijom blokova, stekle su izabranice selektora Terzića prednost a na sve se nadovezale i greške rivala, pa su bez problema dobile prvi set.Još ubjedljivija Srbija je bila u drugom setu.

Sjajni udarci Brankice Mihajlović i Tijane Bošković, dobra igra u polju i Kenija je uspjela da osvoji samo devet poena, iako je selektor Terzić na kraju polako uvodio i drugu postavu.

Treći set je opet počeo silovito. Za samo pet minuta Srbija je došla do prvog tehničkog tajm-aut 8:1 i već tad je bilo jasno da je sve gotovo.Najefikasnije u timu Srbije bile su Jovana Stevanović sa devet, Brankica Mihajlović sa osam (nije igrala u trećem setu uopšte), te Stefana Veljković sa sedam poena.

srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.