TV K3

android aplikacija

instaliraj

Sramna odbrana mladića koji se monstruozno iživljavao nad djevojkom: “Zbog ljubomore mi pao mrak na oči”

Sramna odbrana mladića koji se monstruozno iživljavao nad djevojkom: “Zbog ljubomore mi pao mrak na oči”

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da “nije htio da je toliko prebije”.

“Poludio sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam htio da ode tako daleko”, pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu, saznaje Blic.

On je u utorak zvjerski pretukao i mučio djevojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gdje su zajedno živjeli.

Pomahnitali Đorđe je nad nesrećnom djevojkom iživljavao satima, motkom joj izlomio rebra, sjekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Pomahnitali Đorđe je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

“Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svjestan kolko je daleko otišao u tome”, kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zvjerski napad nad nesrećnom djevojkom započeo oko 11.30h.”Počeo je da bije nesrećnu djevojku najprije rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, “da bi nastavio tamo gdje je stao”, priča izvor.

Kada je konačno prestao sa iživljavanjem i izašao iz stana, djevojka je pozvala svoju drugaricu u pomoć koja je odmah došla po nju i odvela je u bolnicu.

On je došao i tamo da je traži i tada je i uhapšen.

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških tjelesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko “teže” krivično djelo, zavisi od rezultata istrage.

Đorđe je inače, rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

(Blic/Alo)

Komentarišite

Your email address will not be published.