Spektakl Robija Vilijamsa na Ušću

June 18, 2015, 6:47 am

Program na Ušću je nešto poslije 20 časova otvorila ovogodišnja predstavnica Srbije na pjesmi Evrovizije Bojana Stamenov. Ona je izvela pesmu “Beauty never Lies”, a onda je na binu izašao regionalni bend Perpetum Mobile, koji je izveo hitove mahom onih muzičara koji će nastupiti na ovogodišnjem EXIT i Sea Dance festivalu. Poslije njih, na bini su se našli finalisti ovogodišnjeg takmičenja X Faktor, poslije kojih je nastupio sastav 2Cellos.

Koncert Robija Vilijamsa je počeo oko 21:45 muzikom iz Orfovog djela “Carmina Burana”, nakon čega se na bini pojavio Vilijams uz zvuke hita “Let Me Entertain You”, po kojoj cijela turneja i nosi ime.

U duhu slogana Get EhcITed, publika je ovacijama ispratila Vilijamsov koncert koji je trajao skoro dva sata, tokom kojih su se smjenjivali najveći Robijevi hitovi! Koliko je bio oduševljen publikom na koncertu, najbolji svjedoči rečenica koju je izgovorio “Srbijo, predivna si! Ja sam tvoj! Ispričaću cijelom svijetu za sve vas”!

Publika je horski pjevala uz apsolutni audio-vizuelni spektakl, sa čak 20 članova Robijevog pratećeg benda na sceni! Uz pitanje “Srbijo, da li sam još uvijek tvoj sin?” krenula je potpuna euforija uz taktove pesme “Let Me Entertain You”, po kojoj je Robi opravdano naslovio cijelu turneju.

Uslijedio je potom plesni hit “Rock DJ”, poslije kojeg je publika već bila spremna za čuvenu “Monsoon”. Ređali su se hitovi “Come Undone”, “Millennium”, “Feel”, “Road to Mandaleu”, “No Regrets”, “Bodies”, “kids”, “Supreme”, i drugi. Tokom izvođenja pjesme “Candu” izveo je obožavateljku Anu na binu i sa njom odigrao čuveni ples u video krevetu uz pravi poljubac!

Robijeva ćerka dobila je pravu posvetu uz tradicionalnu uspavanku “Twinkle, Twinkle, Twinkle Little Star” koju je publika pjevala zajedno sa njim. Prilikom izvođenja pjesme “Better Man” na sceni mu se pridružio i otac, čuveni komičar Pit Konvej, koji putuje sa Robijem na cijeloj turneji. Bis je počeo uz još jednu obradu grupe Queen i to uz epohalnu “Bohemian Rhapsody”, a kraj je tradicionalno pripao kultnim baladama “Angels” i za kraj horski pjevana “She's the One”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.