TV K3

android aplikacija

instaliraj

SNSD Izvršni komitet i Predsjedništvo: Krajnje vrijeme za formiranje vlasti, Tegeltija zvanično predložen (VIDEO)

SNSD Izvršni komitet i Predsjedništvo: Krajnje vrijeme za formiranje vlasti, Tegeltija zvanično predložen (VIDEO)

Zoran Tegeltija imenovan je I definitivno ispred SNSD-a za kandidata na mjesto predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, rekao je danas lider ove stranke Milorad Dodik u Banja Luci.

SNSD-u će pripasti tri ministarske funkcije i tri zamjenička mjesta u Savjetu ministara, s tim da ova stranka, kako je navedeno nakon današnje sjednice Predsjedništva, nema nijedan uslov za formiranje vlaasti na nivou BiH.

Zoran Tegeltija jedino je ime koje je SNSD objelodanio, kada su u pitanju vodeće funkcije u Savjetu ministara BiH.

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik nije želio da otkriva imena tri ministra koja će iz voe stranke sjesti u ministarske fotelje Savjeta ministara, niti zamjenika koji će biti u još tri resora.

Dodik je podsjetio na zajedničku izjavu, koja postoji između SNSD-a Hdz-A i SDA-a po pitanju formiranja vlasti na nivou BiH, posebno naglasivši da se ne radi ni o kakvoj koaliciji već samo o principima na kojima će se odvijati eventualna saradnja kako bi se promovisale evropske integracije.

Predsjedništvo SNSD-a ocijenilo je na današnjoj sjednici stabilnom političku i ekonomsku situaciju, te je Vladi dato i uputstvo oko sanacija šteta od poplava koje su protekle sedmice zadesile pojedine opštine i gradove u Srpskoj.

SNSD je, takođe, od Vlade RS zatražio da se najkasnije u roku od mjesec dana uradi plan sanacije magistralne mreže puteva, koja treba da u ovoj godini započne i završi se u idućoj godini.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.