TV K3

android aplikacija

instaliraj

Smrt modela Zombie Boyja bio je nesretan slučaj

Smrt modela Zombie Boyja bio je nesretan slučaj
On je bio prepoznatljiv po velikom broju tetovaža, uključujući i one kostiju i organa koje su prekrivale veći dio njegovog tijela. Genest se 2011. godine pojavio i u videu Lady Gage “Born This Way”.

Pozirao je i u odjevnim kombinacijama francuskog modnog dizajnera Thierryja Muglera, pojavio se u japanskom izdanju Voguea i nekada je bio zaštitno lice modne marke Rocawear koju je posjedovao Jay-Z.

U izvještaju forenzičara, koji je objavljen u ponedjeljak nakon istrage o njegovoj smrti, stoji da ga je prolaznik pronašao na zemlji ispred kuće oko 17:15 sati po lokalnom vremenu 1. augusta 2018. godine. Ističe da je bio krvav i da se nije micao. Nalazi govore da je bio i pod utjecajem alkohola te s tragovima upotrebe kanabisa.

Nakon njegove smrti, pojavila su se nagađanja da je izvršio samoubistvo, što je bio zaključak koji su njegova porodica i menadžment kategorično odbijali. Iako mrtvozornik nije u potpunosti mogao isključiti samoubistvo kao uzrok smrti, tada je rekao da se, iako je u prošlosti tražio pomoć od psihijatra, činilo da se u vrijeme smrti nije borio sa simptomima psihoze.

U to vrijeme njegova porodica i prijatelji izjavili su da je bio sretan prethodnih sedmica, da se nedugo prije smrti i zaručio, a bio je motiviran i zbog nekoliko umjetničkih projekata na kojima je radio.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.