Slikala se GOLA, pa priznala da razgovara sa MRTVIM MUŽEM

Iako tradicija nalaže da udovice nose crno, svako se sa tugom i bolom bori na sebi svojstven način. Slavna pevačica Selin Dion definitivno to radi drugačije od ostalih, a njeno ponašanje poslednjih meseci već počinje da zabrinjava mnoge.

Slikala se GOLA, pa priznala da razgovara sa MRTVIM MUŽEM

Prošle godine je za samo dva dana izgubila supruga i rođenog brata i posle te velike tragedije vratila se na javnu scenu, ali kao jedna potpuno nova Selin.

OVAKVO PONAŠANJE NIKO NIJE OČEKIVAO OD NEKADA SMERNE SELINFOTO: PROFIMEDI

Nedavno smo pisali o njenim otkačenim stajlinzima kojima privlači ogromnu pažnju i golom selfiju koji je sve ostavio bez teksta, a sada je njeno ponašanje postalo još bizarnije.

Posle pevačicina izjave da je duh njenog muža i dalje kraj nje i da razgovara sa njim, svi su njen novi imidž i neobično ponašanje definisali kao njen način da se bori sa velikom tugom i bolom koji je i dalje muči.

Terapeut Lusi Beresford, veruje da njen ekscentričan stil oslikava veliku žalost koju Selin nosi u sebi i nada se da pevačica uz sebe ima podršku dragih ljudi.

– To je sve maska. Upadljiva odeća je Selinin način da sakrije bol koji nosi u sebi – kaže Lusi i dodaje da je dobro to što Selin uživa u novom životu, ali da može postati problematično ako počne da troši previše novca na ovaj luksuzni stil života.

Iako je Selin u jednom intervjuu nakon smrti supruga izjavila da će “zauvek patiti”, nadamo se da je ovo ponašanje samo faza iz koje će brzo izaći i uz svoje troje dece uspeti da prebrodi teške trenutke i da nastavi normalan život.

Blic.rs

Komentarišite

Your email address will not be published.