TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Slikaću se sa Nešićem poslije svake dionice puta u Hercegovini”

“Slikaću se sa Nešićem poslije svake dionice puta u Hercegovini”

Pošto jako voli da se fotografiše sa mnom, obećavam Nešiću da ću se slikati sa njim poslije svake dionice puta u Hercegovini koja se rekonstruiše, jer su svi putevi u očajnom stanju.

Poručio je ovo poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović, odgovarajući na komentare predsjednika DNS, Nenada Nešića, da mu jedan poslanika duguje sliku zbog radova na putevima u Hercegovini.

– Drago mi je da je pritisak u Narodnoj skupštini i skretanje pažnje javnosti nizom snimaka i fotografija, posebno krave koje piju vodu iz rupa na putu poslije kiše, na problem puteva u Hercegovini dao određeni efekat i da su napokon počela neka ulaganja – rekao je Vukanović za Srpskainfo.

On podsjeća da Putevi Srpske i Vlada RS prvobitno do 2022. godine nisu imali u planu nikakve investicije na jugu.

– Sa 12,3 miliona KM mogle su se ispraviti i određene opasne krivine kroz Popovo polje, ali dobro je da se nešto napokon počelo raditi u zapostavljenoj Hercegovini – poručio je Vukanović.

Dodaje da upravo taj put, do Ljubinja Hercegovci, ljudi u šali već zovu “Vukanov put”.

– Neophodno je što prije uraditi put od Gacka do Foče i Mostara kako bi se saobraćajno deblokirala Hercegovina, koja je godinama bila nepravedno zapostavjena i zaostala za ostalim djelovima Srpske – rekao je Vukanović.

(Srpskainfo)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.