Slavni kuvar Džejmi Oliver: zašto su me muškarci nekada mrzili i zašto me sad vole

September 4, 2014, 11:54 am

Najpoznatiji britanski kuvar Džejmi Oliver otkrio je da su na njega, u početku, na ulici fizički nasrtali muškaraci, besni što ih zbog njegovih emisija njihove supruge teraju da rade u kuhinji, piše Tanjug a prenose Novosti 3. septembra 2014. godine.

Džejmi tvrdi kako su ga muškarci zdušno mrzeli kada je pokrenuo čuvenu seriju “Goli ručak”, tokom 1990-ih godina.

Kada sam pokrenuo seriju “Goli ručak”, muškarci su me zdušno mrzeli, tvrdi slavni kuvar Džejmi Oliver.

Prema pisanju londonskog telegrafa, 39-godišnji kuvar, čije se bogatstvo danas procenjuje na 240 miliona funti, izjavio je da su ga nekoliko puta jurili i fizički napali muževi koje su supruge primoravale da kuvaju.

“Serija ‘Goli ručak’ je bila prilično kontroverzna za ono vreme”, kazao je on, podsetivši da je tada svega 12 odsto žena radilo, a da su muškarci dolazili kući pitajući s vrata “šta ima za večeru draga?”

“Muškarci su me mrzeli prve tri godine, vrlo agresivno. Jurili su me na ulici, a ponekad bi me i udarili”, naveo je Oliver, dodajući da su vremenom prihvatili njegove ideje i da čak danas mnogi pokušavaju da ga nadmaše u kuhinji.

“Nakon pet, šest godina, umesto da me napadaju, počeli su da mi dobacuju ‘da znaš da sam bolji od tebe'”, ispričao je slavni kuvar.

On je rekao da kada danas pravi demonstracije često u publici ima više muškaraca nego žena.

 

(lisa.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *