TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Slađa je bila veliki prijatelj i čovjek”

Slađana Guduraš (27) iz Srpca, opštine u blizini Banjaluke, djevojka je čije je tijelo u utorak pronađeno u smrskanom golfu u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin, potvrdili su nam u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

“Slađa je bila veliki prijatelj i čovjek”

Smrt Slađe, kako su je zvali njeni najbliži, u očaj je stavila njene prijatelje, koji je opisuju kao djevojku koja je svima pomagala. Ona je, ističu, jedinica, roditelji su joj rastavljeni i majka ju je othranila.

“Djevojka je imala teško djetinjstvo, majka ju je othranila, odškovala. Sama se snalazila, tražila posao, školu završila. Bila je veliki humanitarac, uvijek je pomagala svim humanitarnim organizacijama. Bila je jedan veliki čovjek, veliki prijatelj, brat, sestra, sve što možete poželjeti”, rekao je u potresnoj ispovijesti za “Nezavisne” Zoran Makivić, koji se sa Guduraševom druži od djetinjstva, a bili su i u ljubavnoj vezi.

Kako je dodao, sa Slađanom je odrastao, zajedno su išli i u školu, i mnoge stvari su dijelili.

“Uvijek smo se i smijali tim negativnim komentarima koje  je ona dobijala preko Facebooka i sličnih stvari. Nju, niti mene, to nije doticalo nešto mnogo. Ona je bila takva osoba”, kazao je Makivić.

Osvrćući se na same okolnosti ove tragedije, Makivić nam je rekao da je obdukcija u toku, te da ni on ne zna ništa zvanično.

“Policija u Srbiji radi svoj dio posla. Taj dio, gdje je ona imala nesreću, nepregledan je, nema nikakve oznake za oštru krivinu ili zaštite na putu. Ona je tu sletjela i otišla u provaliju. Pronašli su je mještani koji su tu obrađivali zemlju”, ističe Makivić.

Njeni najbliži kažu da je svima pomagala i da je bila veliki humanitarac

Potvrdio nam je da je u stalnom kontaktu sa Slađaninom majkom, Jelkom Pantić.

“Znam kako joj je, da joj je teško. Ona joj je bila sve na svijetu”, navodi Makivić.

Slađanina majka ni drugi dan nakon pronalaska tijela nije bila zvanično obaviještena o smrti nesrećne djevojke. Jelka je noć između utorka i srijede provela u prostorijama Doma zdravlja u Srpcu, gdje je zaposlena kao spremačica, a podršku su joj davale koleginice koje su joj donosile hranu i vodu.

Od radnika na poslu je samo dobila informaciju da je pronađen automobil njene kćerke, ali niko nije imao srca da joj kaže šta se tačno dogodilo.

“Niko mi ništa ne govori, ali već naslućujem šta se desilo. Sati mi prolaze u iščekivanju i nadam se da ću uskoro saznati pravu istinu, kakva god da bude”, ispričala je Pantićeva u izjavi za medije.

Nezvanično se saznaje da su nesrećnoj majci pojedini novinari prenijeli šta se Slađani tačno dogodilo, ali da ona u to ne vjeruje, već čeka zvaničnu informaciju iz policije.

A, tačan uzrok nesreće u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici nisu saopštili, jer, kako kažu, nalaz obdukcije tijela, a koji je izdao zamjenik tužioca, još im nije dostavljen.

Nestanak ove djevojke je, podsjetimo, prošle sedmice prijavljen policiji, nakon čega je pokrenuta potraga, a sve do prekjuče se tek znalo da je ona krenula za Beograd, te da je prešla srbijansku granicu i ušla u susjednu zemlju, a što su snimile nadzorne kamere Granične policije BiH.

Inače, mediji Slađanu već duže vrijeme “etiketiraju” kao starletu, između ostalog, poznatu i po tome što se pojavljuje u nekoliko spotova srbijanskih pjevača, a sa jednim od njih snimila je i pjesmu.

 

Nezavisne

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.