TV K3

android aplikacija

instaliraj

SKRIVALI LJUBAV NA PRVI POGLED Viktoria i David mjesecima bili u vezi, a niko nije znao

SKRIVALI LJUBAV NA PRVI POGLED Viktoria i David mjesecima bili u vezi, a niko nije znao

Viktoria i David Bekam upoznali su se 1997. godine, nakon što su „Spice Girls“ nastupile na utakmici Mančester junajteda, i to na Davidov zahtjev.

U svojoj autobiografiji „Learning to Fly“ iz 2001. godine, Viktoria je otkrila kako su izgledali počeci njene veze s najpopularnijim fudbalerom na svijetu.

Victoria i David zaljubili su se na prvi pogled, a svoju su vezu morali skrivati. Između ostaloga, Viktoria je u ono vrijeme još bila u vezi sa Stjuartom Biltonom, piše Daily Mail.

U svojoj autobiografiji, Viktoria je priznala da je mjesecima bila u vezi s Davidom, a to nisu znali njeni prijatelji, roditelji, pa ni menadžer  Simon Fuler.

– Simon je htio da se David i ja zajedno ne pojavljujemo u javnosti ili barem što je to manje moguće. S druge strane, bio je veliki obožavatelj Mančester junajteda zbog čega je želio imati veliku ulogu u našoj vezi – napisala je Viktoria u autobiografiji.

Ono zbog čega se Viktoria osjećala vrlo neugodno je bila činjenica da je Simon želio znati i kad će zaljubljeni par prvi put zajedno spavati, piše azra.ba.

Izvor: srpskainfo 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.