Sigurna pobjeda SDS-a poručeno u Prnjavoru:”Režimu je vrijeme da ode” (FOTO/VIDEO)

September 22, 2022, 6:50 pm

Prnjavoru i svim opštinama i gradovima u Srpskoj potreban je mir i ne treba niko da priča o ratu, kao što radi aktuelna vlast, rekao je u Prnjavoru kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović.

“Ne treba nam ova blamaža sa njemačkim ambasadorom. Ovdje iz Prnjavora hiljade ljudi radi u Njemačkoj i već su se zabrinuli zbog politike koja se vodi u Republici Srpskoj”, rekao Šarović, te dodao:

“Daćemo mnogo više novca za poljoprivredu iz budžeta naredne godine, to je dobra vijest za poljoprivrednike Prnjavora. 180 miliona KM, duplo više nego što je agrarni budžet u Srpskoj. Ponudićemo i osnivanje robnih rezervi u prvoj godini i zaštita domaće proizvodnje.”

Kandidati SDS-a Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske, poručili su da je sigurna pobjeda ove stranke.

“I iz mog Prnjavora poručujemo režimu da je vrijeme da odu, da narod zaboravi na njihovu najjaču snagu, a to je korupcija i kriminal. Mi smo riješili da sa narodom sklonemo ih u istoriji i da radimo zajedno za narod i Republiku Srpsku”, rekao je Miladin Stanić, nosilac liste SDS-a za PD PS BiH u IJ1.

“I iz Prnjavora ću poručiti da je novi predsjednik Republike Srpske Jelena Trivić, a novi srpski član Predsjedništva Mirko Šarović. Prnjavorčani su danas jasno rekli da je dosta režimu koji je na vlasti i želimo nove ljude, bolje uslove života, kako u Prnajvoru, tako i u Republici Srpskoj”, izjavio je Milan Petrović, nosilac liste SDS-a za NS RS u IJ 2.

Na skupu u Prnajvoru prisutna je bila i Jelena Trivić, kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.