Severina kupuje stan na Dedinju: Dupleks od 150 kvadrata sa bazenom na krovu zgrade!

September 24, 2014, 9:17 am

Pevačica Severina Vučković će se početkom sledeće godine useliti u svoj dupleks u elitnom beogradskom naselju Dedinje!

Hrvatska zvezda kaparisala je stan od 150 kvadrata, u koji će na proleće moći da se useli. Severina je oduvek želela da ima stan u prestonici Srbije jer tu često boravi, a zamara je da stalno odseda po hotelima.

“Severini je dosadilo da svaki put odseda u hotelu kada dođe u Beograd. Zbog posla bar sedam dana u mesecu boravi u Srbiji, a i rođena sestra joj živi ovde. To je bio glavni razlog da počne da se raspituje o kupovini nekretnine u našoj prestonici. Preko bliskog prijatelja videla je nacrt zgrade koja se trenutno gradi, a nalazi se u elitnom naselju Dedinje. Bila je oduševljena, pogotovo što će u okviru zgrade biti izgrađeno i dečje igralište, gde će njen sin Aleksandar moći da se igra. Pored toga, na krovu ovog stambenog objekta nalaziće se bazen koji će biti na raspolaganju stanarima” – rekao je dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačica uveliko radi na osmišljavanju enterijera.

“Seve je već arhitektima prosledila nacrt stana kako bi mogli da projektuju enterijer. Nije imala preterane želje, osim da dečja soba bude što veća i prilagođena potrebama njenog sina. Zanimljivo je dodati da će zgrada posedovati i teretanu, kao i lični lift. Samo pet stanova nalaziće se u zgradi i nijedan neće biti manji od 100 kvadratnih metara” – rekao je izvor.

U istom naselju, nedaleko od njene zgrade, nedavno je stan pazarila Nataša Bekvalac, koja se skoro i uslelila. Apartman proslavljenog fudbalera Nemanje Vidića nalazi se samo ulicu niže. Pored njih, Severina će još za komšije imati i Ildu Šaulić, kao i Ognjena Amidžića.

 

(http://stil.kurir-info.rs/)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *