Severina emotivno o Marini Tucaković: Ako te ne stave u čitanke, puštaću sinu tvoje pjesme (VIDEO)

September 20, 2021, 3:41 pm

Severina Vučković se emotivnom objavom oprostila od slavne Marine Tucaković, koja je preminula u nedjelju, 19. septembra, u 68. godini.

Hrvatska pop zvijezda an Instagramu je opisala koliko je Marina bila talentovana za pisanje tekstova, opisujući i njihov posljednji razgovor.

– Niko nije znao da sakrije suze k'o Marina… Sve ih je izlila u tekstove, u tekstove koje niko nije pisao kao ona. Bila je pismena i muzikalna, zato su se njeni tekstovi organski ljepili za pjesme. Zato je bila najbolja. Barem 50% pjesama koje slušate je ona napisala… Obradila je sve teme ženskih i muških emocija. Pisala je za mnoge izvođače – napisala je Severina, naglasivši koliki je značaj Marina imala u njenoj karijeri.

– Imala sam sreću jer je pisala i za mene…  “Srce, imam za tebe tekst… I pošalje mi “Imaš pravo”… ‘Tridesete”… Ali pamtiću je po veselju, nagovorila me na “Silikone”, umirale smo od smijeha na tekst, na njen tekst, jer ako je iko bio duhovit, bila je ona. Bile smo “naše”, znala je očarati ljude svojom nevjerovatnom lucidnošću i duhovitošću… – napisala je Seve i otkrila da se Marina brinula za nju i njenog sina Aleksandra.

 

– U svojoj borbi za preživljavanje do nekidan me pitala ‘Kako je mali- prisjeća se ona.

– Ide ona, gore, mirna, ide gore… gura… jedna i jedina Marina… Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunav – prisJetila se Severina pa citirala pjesnikinju:

– U jednom danu se rodiš, umreš, zaljubiš, upoznaš osobu koja ti promjeni život, u jednom danu se sve dogodi- završila je Severina

Izvor: srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *