TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Sea dance” u Budvi finale festivalskog ljeta

“Sea dance” u Budvi finale festivalskog ljeta

Uzbudljiva festivalska avantura počinje uskoro na šestom “Sea Dance” festivalu, koji će biti održan od petka, 30. avgusta, do nedjelje, 1. septembra, u predivnoj tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica, kod Budve, u Crnoj Gori.

Ovo je druga godina da će “Sea Dance” festival biti održan u tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica, koja predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale, smještenoj na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada. Pješčana i šljunkovita obala obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, čini Buljaricu pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge ljetne festivalske noći.

Kamp Maslina već je dobro poznat turistima, a na samom kraju sezone ugostiće posjetioce festivala iz cijelog svijeta. Ušuškan među 300 godina starim maslinama i raznim kulturama drveća, koji zajedno pružaju atmosferu za prijatan boravak, sadrži parking, toalete, tuševe, struju, WiFi pristup.

Na “Sea Dance” dolaze vodeća muzička imena današnjice sa svjetske, ali i regionalne scene. Tokom tri festivalska dana fanovi iz gotovo cijelog svijeta imaće priliku da uživaju u energičnim nastupima svjetskih muzičkih zvijezda koje predvodi najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu, David Geta. Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore popularnih hitova  vodećeg njemačkog DJa i producenta Robina Šulca, francusku senzaciju “Ofenbach” i najtraženiji britanski dens trio “Disciples”.

(agencije)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.