Savršeno ljetnje izdanje Jennifer Lopez

July 5, 2014, 8:33 am

Muzička diva, Jennifer Lopez spada u one osobe koje nose isključivo ono što znaju da im dobro stoji, bilo da je to u trendu ili ne.

Zgodna J.Lo je tako svesna da njenim oblinama i te kako imponuju modeli koji prate liniju tela i oni koji ističu njen možda i glavi adut: zategnute, seksi noge. A kako ćete još više naglasiti svoje seksi noge nego uz pomoć „visine“?

Pa umesto da je vidimo u nekim espadrilama ili birckenstock papučama, koje su ključni model sezone, J.Lo je odlučila da letnji look nadogradi udobnim platformama. Jer, poznato je da espadrile ne izdužuju noge, već visoka štikla ili platforme.

Upravo u atraktivnim platforama na plutu, uočili smo J.Lo pre neki dan na njujorškim ulicama kada je demonstrirala da godine (44) nosi kao devojka na pragu dvadesetih.

Savršenu figuru upoptunio je model kratkog šortsa od belog jeansa i lagani duks u nežnoj pink boji sa svetlucavim slovima kao jedinim detaljem. Detalji su bili savršeni, od kose podignute u punđu, preko zlatne narukvice do famozne Birkinke koja je celoj kombinaciji dala jednu glam notu.

 

(Elle)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *