TV K3

android aplikacija

instaliraj

Savršeno ljetnje izdanje Jennifer Lopez

J.Lo ne prati trendove već pažljivo bira odeću koja ističe njenu savršenu figuru!

Savršeno ljetnje izdanje Jennifer Lopez

Muzička diva, Jennifer Lopez spada u one osobe koje nose isključivo ono što znaju da im dobro stoji, bilo da je to u trendu ili ne.

Zgodna J.Lo je tako svesna da njenim oblinama i te kako imponuju modeli koji prate liniju tela i oni koji ističu njen možda i glavi adut: zategnute, seksi noge. A kako ćete još više naglasiti svoje seksi noge nego uz pomoć „visine“?

Pa umesto da je vidimo u nekim espadrilama ili birckenstock papučama, koje su ključni model sezone, J.Lo je odlučila da letnji look nadogradi udobnim platformama. Jer, poznato je da espadrile ne izdužuju noge, već visoka štikla ili platforme.

Upravo u atraktivnim platforama na plutu, uočili smo J.Lo pre neki dan na njujorškim ulicama kada je demonstrirala da godine (44) nosi kao devojka na pragu dvadesetih.

Savršenu figuru upoptunio je model kratkog šortsa od belog jeansa i lagani duks u nežnoj pink boji sa svetlucavim slovima kao jedinim detaljem. Detalji su bili savršeni, od kose podignute u punđu, preko zlatne narukvice do famozne Birkinke koja je celoj kombinaciji dala jednu glam notu.

 

(Elle)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.