TV K3

android aplikacija

instaliraj

Šarović: Žrtve Кozare neće biti zaboravljene

Šarović: Žrtve Кozare neće biti zaboravljene

Narod u Republici Srpskoj i Srpska demokratska stranka nikad neće zaboraviti žrtve Кozare i Potkozarja i nastaviće tradiciju sjećanja na stradanje nevinog naroda ovog kraja, rekao je predsjednik Srpske demokratske strake, Mirko Šarović, povodom obilježavanja godišnjice bitke na Кozari.

Šarović je naglasio da je Кozara simbol srpskog stradanja i otpora, borbe za slobodu koja je i danas neophodna srpskom narodu na prostoru BiH.

– Masovno stradanje našeg naroda tokom cijelog prošlog vijeka naučilo nas je da sloboda nema cijenu i da trebamo biti ponosni na na sve one koji su žrtvovali svoje živote za slobodu i opstanak naše djece – istakao je Šarović

On je rekao da je Srpska demokratska stranka stala je na branik otadžbine i srpskog naroda 1992. godine, izborivši slobodu i naš opstanak na vjekovnim ognjištima.

– Na čelu sa Vojskom Republike Srpske, Srpska demokratska stranka nastavila je odbranu srpskog naroda na prostoru BiH, braneći  srpski narod i tradiciju. SDS najbolje zna koliko se narod žrtvovao jer je sa narodom prije 30 godina ušao u bitku koja je rezultirala stvaranjem Republike Srpske – zaključio je Šarović.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.