Šarović u Ljubinju: Načelnik Drapić i njegov tim imaju plan za snažnije Ljubinje

September 21, 2021, 10:16 am

Delegacija Srpske demokratske stranke na čelu sa predsjednikom Mirkom Šarovićem  prisustvovala je danas obilježavanju krsne slave opštine Ljubinje Rođenja Presvete Bogorodice.

Tom prilikom je predsjednik Šarović istakao značaj malih opština kao što je Ljubinje za Republiku Srpsku i izrazio uvjerenje da će vlast na čelu sa načelnikom Stevom Drapićem u narednom periodu učiniti sve da se unaprijedi privredno stanje u opštini Ljubinje.

„Na tom putu načelnik i njegov tim imaju moju punu podršku i pomoć. Za ostanak ljudi je važno poboljšanje privrednog ambijenta i siguran sam da će načelnik Drapić u narednom periodu uspjeti u nastojanjima da privreda u Ljubinju stane na noge“, istakao je Šarović.

Načelnik Stevo Drapić u obraćanju gostima je poručio kako su za opštinu Ljubinje izuzetno važni infrastrukturni projekti.

On je kazao da je u proteklih godinu dana stupio u kontakt sa nekoliko investitora koji su zainteresovani da ulažu u Ljubinje i izrazio očekivanje da će u ovoj opštinu tri investitora pokrenuti ulaganja.

„Naš glavni cilj jeste očuvanje i jačanje Doma zdravlja u Ljubinju, kao i Srednjoškolskog centra i nadam se da ćemo uspjeti da zadržimo ove obje institucije u našoj opštini“, istakao je Drapić.

Nakon litije u Ljubinju će danas biti upriličen donatorski ručak za Odbojkaški klub „Ljubinje“, jedan od najznačajnijih sportskih kolektiva cijele Republike Srpske sa bogatom tradicijom koji trenutno nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *