TV K3

android aplikacija

instaliraj

Romana krila Filipa: Pjevačica objavila samo jednu fotku sa izabranikom i saučesnikom

Romana krila Filipa: Pjevačica objavila samo jednu fotku sa izabranikom i saučesnikom

Dečko Romane Panić (45) Filip Mrkajić (40) sa kojim je uhapšena u Brizbejnu zbog pljačke bankomata, napustio je porodicu zbog nje. Čim je upoznao pjevačicu, agent za nekretnine je ostavio suprugu i dvoje djece i sa njom otputovao u Italiju.

Poznata Banjalučanka prethodnih dana glavna je tema medija zbog krađe podataka i novca nekoliko desetina ljudi koji su koristili bankomate u australijskom gradu.

Inače, Romana je dugo krila FIlipa Mrjahića, sa samo je jednu fotografiju podijelila za Dan zaljubljenih

Tada je vješto pokušala da izbjegne njegov indetitet, tako što im je “kropovala” (isjekla) glavu.

Inače, Romana i Filip su u Australiju otišli sa turističkim vizama, navodno na odmor. Međutim, u međuvremenu su zbog pandemije korona virusa morali da do daljnjeg ostanu u Brizbejnu. Kako navodi izvor Pulsa, Filipovi poznanici vjeruju da su njih dvoje planirali da se i tamo bave nezakonitim poslovima i da su vjerovali da ih niko neće otkriti, kao i da će se ubrzo vratiit u matičnu zemlju. Vjeruje se da ih je saučesnik čekao tamo, odnosno obezbijedio im aparaturu za pljačku bankomata.

Nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, policija je ušla u trag počiniocima. U stanu koji su iznajmljivali Panićeva i Mrkajić pronašli su obilježene novčanice u vrijednosti od 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata i alatke za instaliranje dodatnih uređaja. Prema izvještajima policije, njih dvoje su u Brizbejnu prikupili bankovne podatke 35 osoba. Romana i Filip priznali su krivicu, on po 18, a ona po 16 tačaka zločina i dobili su 14 i 12 mjeseci zatvora uslovno. To znači da će iz zatvora izaći za tri mjeseca, ali da će preostale mjesece kazne morati jednom nedeljno da se javljaju u policiju i da budu angažovani na društveno korisnom radu u Australiji kako bi vratili dug.

Izvor: srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.