Rodić na čelu Centralnog izbornog štaba DNS-a

March 31, 2022, 2:33 pm

Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza je na sjednici koja je danas održana u Banjoj Luci  donijelo odluku o formiranju regionalnih odbora DNS širom Republike Srpske i usvojilo Poslovnik o radu regionalih odbora.

Na sjednici se razgovaralo i o pripremama  za formiranje Centralnog izbornog štaba DNS, na čijem čelu će biti Dragutin Rodić, generalni sekretar stranke.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić kaže da će se u narednom periodu intenzivirati rad na organizacionom i kadrovskom jačanju DNS kako bi se blagovremeno izvršile sve pripreme i odluka o raspisivanju opštih izbora u BiH dočekala potpuno spremno. “DNS će organizaciono i kadrovski ojačan ući u izbornu trku i uvjereni smo da ćemo, uprkos svim podmetanjima, napadima i osporavanjima  koje smo preživjeli i koje tek očekujemo, imati bolji izborni rezultat nego na prošlim opštim izborima, kada smo postigli istorijski rezultat, koji je, očigledno, nekom zasmetao”, istakao je Nešić.

On je dodao je Predsjedništvo DNS na današnjoj sjednici dalo jednoglasnu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsjednika Srbije i listama SNS na svim nivoima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.