TV K3

android aplikacija

instaliraj

Rocky II, 09.04. – 22:40

Rocky II, 09.04. – 22:40

Nakon što je porazio svjetskog boksačkog prvaka R. Balboa mora prihvatiti uzvratni meč

U razdoblju nakon proslavljenog meča za krunu svjetskoga boksačkog prvaka, Rocky Balboa (Sylvester Stallone) uživa u svome uspjehu i novcu koji je njime zaradio, tek neznatno nezadovoljan time što je meč bio proglašen neriješenim pa je naslov prvaka ostao u posjedu Apolla Creeda (Carl Weathers).

Nije to ništa što brak s Adrian (Talia Shire) i mogućnost lagodne budućnosti neće nadoknaditi, ali kada se planirana uloga u unosnoj televizijskoj reklami izjalovi, Rocky je primoran zaposliti se u tvrtki za pakiranje mesa, u kojoj uskoro dobija otkaz.

Kada se Rockyju učini da je situacija postala bezizlazna, stiže mu neočekivani poziv na revanš s Apollom, koji se ne može pomiriti s ishodom prvog meča te pričama kako je rezultat bio namješten.

Adrian se toj ideji oštro protivi, kao i doktori koji upozoravaju Rockyja kako bi borba mogla imati pogubne posljedice po njegov vid. Ali Rocky zna kako je boks jedino u čemu je zaista dobar i vraća se treningu. Ovaj se put ni on neće pomiriti s neriješenim ishodom.

Uloge: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young

Režiser: Sylvester Stallone

Žanr: Drama, sportski

Dužina trajanja: 120 minuta

Godina proizvodnje: 1979.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.