Razvode se Anđelina Džoli i Bred Pit

June 25, 2015, 9:07 am

InTouch piše da bi Bred mogao ponovno da posjeti svog advokata za razvode, s obzirom na to da je njegov brak s Anđelinom u problemima. Problemi su počeli upravo s vjenčanjem, a posljednjih mjeseci odnos između njih dodatno se pogoršao.

Izvor koji je za tabloid progovorio tvrdi da će par svoj razvod objaviti do kraja ove godine. Razlog čekanja s objavom jeste promocija njihovog zajedničkog filma “By The Sea”, na čijem su setu i započeli bračni problemi. Osim toga, računaju i da bi mogli da dobiju neke nagrade za film koji je ona režirala. Nepoznati sagovornik tvrdi da je razvod inicirao Bred.

“On je taj koji je tražio kraj. On je rekao Anđelini da su gotovi. Nesrećan je i želi da izađe iz tog braka”, tvrdi izvor.

Navodno su svemu presudile Anđelinine osobine koje je najviše volio na početku.

“Tvrdi da ga je kontrolisala od prvog dana veze. Iako mu se to sviđalo na početku što je preuzela kontrolu, počeo je da joj zamjera moć koju ima nad njim”, tvrdi izvor.

Poznati par će se do kraja godine pojavljivati zajedno u javnosti.

“To je Anđelinin najličniji film do sad i puno joj znači. Preklinjala je Breda da je ostane s njom dok film ne postane hit. On je nevoljno pristao”, zaključuje neimenovani izvor.

 

Index

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.