TV K3

android aplikacija

instaliraj

Raste broj žrtava stravične nesreće na autoputu

Raste broj žrtava stravične nesreće na autoputu

U bolnici preminuo još jedan muškarac koji je povređen u lančanom udesu.

N.S. (34) iz Ćuprije koji je juče teško povrijeđen u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Beograd-Niš, rano jutros podlegao je povredama u Kliničkom centru “Niš”, saznaje “Blic”.

Nesrećni muškarac osma je žrtva dva jeziva lančana sudara koja su se dogodila u isto vrijeme, na istom mjestu, samo u različitim smjerovima.

Povrijeđeni N.S. u udesu je zadobio prelom karlice i kičme, zbog čega je hitno prebačen u KC “Niš”, gdje su juče rekli da je van životne opasnosti. Međutim, situacija se tokom noći promijenila, i on je oko 8 sati jutros preminuo u bolnici.

U lančanim udesima juče na auto-putu poginuli su Marija Čajetinac (33) iz Beograda, Pretik Jan (35) iz Vojvodine, Burin D. (37) iz Makedonije, Ljudmil R. (37) iz Makedonije, Suzana Vidanović, sudija Apelacionog suda u Kragujevcu, Mile Vidanović, njen suprug, advokat i Predrag Antonijević (31), vozač kamiona.

Do stravičnih udesa došlo je oko 7.20 sati juče ujutro kada je jedan kamion naglo zakočio nakon što je upao u gustu maglu na auto-putu, a samo par sekundi nakon toga u njega su počela da se zakucavaju vozila.

U udesima je povrijeđeno više od 35 ljudi, a oštećeno više od 40 vozila, prenosi Blic.

Komentarišite

Your email address will not be published.