Raspisana potjernica za Ivanom Martinovom osumnjičenim da je zapalio džip starlete Božane

November 25, 2021, 5:26 pm

Pripadnici policijske uprave Banjaluka raspisali su potjernicu za Ivanom Martinovom iz Srbije, koji je osumnjičen da je prije desetak dana zapalio automobil poznate banjalučke starlete Božane Vujinović, saznaje Srpskainfo.

Kako smo ranije objavili, Božanin džip „land rover“ zapaljen je 15. novembra u podzemnoj garaži Trženog centra „Delta Planet“ u Banjaluci.

Džip je zapaljen oko 16 sati u garaži kada je u njoj bilo više ljudi, kao i dok je tržni centar bio pun.

Nakon što je prijavljen požar, policija je odmah izašla na teren i efikasnim radom ubrzo identifikovala osumnjičenog.

– Veom brzo policija je došla do informacija da je za podmetanje požara odgovoran Ivan Martinov, državljanin Srbije. Međutim, policija je utvrdila i da je, nakon što je podmetnuo požar, odmah pobjegao za Srbiju i tako izbjegao hapšenje – rekao je izvor Srpskainfo.

Snimci

Policija je, u potrazi za dokazima, detaljno istražila šire područje oko Tržnog centra “Delta Planet”, te pregledala sve raspoložive video nadzore.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

– Pregledani su snimci sa kamera iz „Delte“ i na jednom od snimaka se vidi kako nepoznati i maskirani muškarac prilazi džipu, te ga polijeva zapaljivom tečnošću koju je donio u kanisteru. Nakon toga pali vozilo i bježi. Zatim su pregledani i snimci s kamera u blizini tržnog centra, što je doprinijelo da se ovaj slučaj riješi veoma brzo – istakao je naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, takođe je utvrđeno i da se osumnjičeni Martinov na dan podmetanja požara cijeli dan nalazio u garaži u kojoj je zapaljen automobil.

Kako se nezvanično saznaje, policija je na samo oko 300 metara od TC “Delta planet”, odnosno u blizini Banjalučkog Velesajma, pronašla flašu sa zapaljivom tečnošću, plavu platnenu masku i kesu, za koje se vjeruje da je osumnjičeni koristio tokom paljenja džipa Vujinovićeve.

– Daljom istragom je utvrđeno i da je Martinov iz Srbije u Banjaluku došao automobilom „pežo 308“ bijele boje – kaže izvor Srpskainfo.

Saučesnici

Dalje dodaje da je policija, u cilju što bržeg rješavanja slučaja, saslušala više osoba s kojima se Martinov sastajao na području Banjaluke, kao i svjedoke samog paljenja automobila.

U Policijskoj upravi Banjaluka ranije su rekli da nastavljaju rad na utvrđivanju da li je osumnjičeni eventualno imao pomagače ili saučesnike prilikom podmetanja požara.

Paljevina automobila u garaži “Delta Planeta” dovela je u opasnost imovinu i ljude, a slučaj je kvalifikovan kao krivično djelo “izazivanje opšte opasnosti”.

FOTO: GLAS SRPSKE/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: GLAS SRPSKE/FACEBOOK/SCREENSHOT

Ova paljevina automobila izazvala je dosta pažnje u javnost, jer je Božana Vujmilović poznata javnosti već duže vremena, a nakon požara se i ona oglasila.

Romanse

Božana je odranije dobro poznata javnosti po vezama sa estradnim umjetnicima u Srbiji, a sebe je nazvala neodoljivom.

Poznata je i po svojoj romansi sa pjevačem Acom Lukasem.

Sa Nejmarom su je spajali zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

Međutim, najveći skandal izbio je kada je osvanula vijest da je Božana sa još jednom djevojkom navodno uhapšena u jednom hotelu u Bečićima, gdje su uhvaćene sa šest turskih državljanina.

Božana je 2014. godine, kako se pisalo, hapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije.

Srpskainfo.com (Foto: Instagram/ Screenshot)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *