TV K3

android aplikacija

instaliraj

Raspisana međunarodna potjernica za učesnikom u Krunićevom ubistvu

Raspisana međunarodna potjernica za učesnikom u Krunićevom ubistvu

Interpol u Sarajevu raspisao je međunarodnu potjernicu za Benedijem Đukanovićem, osumnjičenim za učešće u atentatu na vlasnika “Sektor Sekjuritija” Slavišu Krunića, njegovog pratioca Žarka Pavlovića i ranjavanje Gorana Ilića.Potjernica je raspisana na osnovu zahtjeva Okružnog suda u Banjaluci, koji je Đukanoviću odredio mjeru pritvora, a budući da nije dostupan pravosudnim organima, za njim je nakon centralne raspisana i međunarodna potjernica.

Đukanović je posljednji put viđen 23. aprila ove godine na području teritorije koju pokriva PU Doboj. Utvrđeno je da je koristio bijeli “golf 7”, registarskih oznaka 003-K-770, koji je snimljen u dobojskom regionu, a koji, takođe, nije pronađen.

MUP RS apelira na sve građana da, ukoliko primijete osobu ili vozilo s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili na dežurni broj 122.

Krunić je ubijen 22. aprila u sačekuši u blizini svoje vikendice u Glamočanima kod Banjaluke. Ubice su ga u zasjedi čekale na makadamskom putu i kada je “tojota”, u kome se vozio s tjelohraniteljima, usporio na krivini, ubice su s dvije strane iz automatskih pušaka otvorile vatru.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.