Raskinuli Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

September 16, 2021, 7:07 am

Nakon godinu dana ljubavi okončana je veza između pjevačice Milice Pavlović i crnogorskog vaterpoliste Nikolasa Saveljića

Kako izvor navodi, glavni razlog za raskid bio je razdvojenost.

“Milica i Nikolas se nisu vidjeli tri mjeseca, odnosno od trenutka kada se vratio u Ameriku kako bi nastavio studije. Posljednji put su bili zajedno krajem juna, tokom zajedničkog ljetovanja u Hrvatskoj, gdje su proveli nekoliko romantičnih dana. Ubrzo zatim Nikolas odlazi u Ameriku, a Milica kreće na turneju po Crnoj Gori, što je znatno uticalo na njihovu ljubav”, priča izvor.

“Upravo ova razdvojenost uticala je na to da im se emocije ohlade, zbog čega su nekoliko dana prije njenog rođendana odlučili da stave tačku na njihovu vezu”, zaključuje izvor za Telegraf Jetset.

Milica je tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou” dodatno podgrijala priču oko njihovog raskida kada je vješto izbjegla odgovor na pitanje o ljubavnom životu. Voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je u kakvom je emotivnom statusu, a Milica je odgovorila:

“Ne želim da kvarim ovaj vajb oko pjesama. Sada sam u onom maniru “Dabogda propao uz viski topao” i “Ko si bez mene tamo daleko? Niko i ništa, a ja sam bar neko”. Promovišem te pjesme, pa ću ostati u tom duhu”, rekla je dvosmisleno Pavlovićeva.

Podsjetimo, Milica i Nikolas prvi i jedini put uslikani su sredinom maja. Oni su tada uživali u društvu pjevačicine prijateljice, dok su narednog dana snimljeni kako u njenom automobilu odlaze u pravcu aerodroma, gdje ga je ona ispratila u Crnu Goru.

Ni nakon ovih snimaka Milica i Nikolas nisu javno pričali o njihovom odnosu.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *