TV K3

android aplikacija

instaliraj

Radnik Fonda PIO optužen zbog marihuane- U krugu “Kampusa” uživali drogu

Radnik Fonda PIO optužen zbog marihuane- U krugu “Kampusa” uživali drogu

U Okružnom sudu u Banjaluci danas je počelo suđenje Bojanu Budiši zvanom Buda (39) iz Banjaluke, radniku Fonda PIO optuženom za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva Budiša je 23. avgusta 2017. godine oko 22.30 časova u Ulici Bulevar Vojvode Živojina Mišića u krugu vaspitno- obrazovne ustanove Univerziteta u Banjaluci, takozvanom “Kampusu” dao drugim licima da uživaju opojnu drogu- marihuanu.

Budiša je od nepoznate osobe nabavio određenu količinu marihuane, koju je zatim prepakovao u manja pakovanja. Te paketiće je donio u kampus banjalučkog Univerziteta i dao Nemanji K., Mili P. i Dejanu M., kod kojih je policija i pronašla drogu i oduzela.

Na današnjem suđenju između ostalih saslušan je policajac Novo Bekić iz Kneževa. Bekić je potvrdio da je u avgustu 2017. godine u krugu “Kampusa” dobio dojavu da se nalaze osobe koje konzumiraju opojnu drogu

– Zatekli smo četiri osobe koje su sjedile na klupama, a prilikom našeg prilaska jedan od njih je odbacio neki predmet. Kada smo izvršili pregled mjesta pronašli smo džoint i pvc foliju sa marihuanom – kazao je on.

Izvor: srpskainfo/ Nikola Morača

Komentarišite

Your email address will not be published.