TV K3

android aplikacija

instaliraj

PUT NAS DOVEO: Veselka Gunjević iz Velike Ilove o životu sa trojkama – od šoka do neizmjerne sreće – 29.12.2019.

PUT NAS DOVEO: Veselka Gunjević iz Velike Ilove o životu sa trojkama – od šoka do neizmjerne sreće – 29.12.2019.

 Lampicama i pahuljama ove djevojčice unijele su radost u njihov dom. Tako su na neobičan, ali veoma dekorativan način učinile da njihov životni prostor u trenutku oživi. Radost je prelijep osjećaj. Marina, Jelena i Jovana danas imaju 11 godina. Likom su iste, a jednako i karakterom, kao i sve djevojčice u ovim godinama, gurkaju se međusobno, a jedna su ekipa kad treba praviti probleme.

Život je užurban i pretrpan, ali Veselka Gunjević iz Velike Ilove kod Prnjavora jednostavno voli svoju veliku porodicu. Možda to nije ni bio životni plan, ali sudbina je tako htjela, a ona kaže da sada ne bi ni željela drugačije. Voli biti mama.

Za ovu hrabru damu vijesti da nosi trojke bile su pravi šok – priča da se smijala i plakala u istom trenutku. Prvo su, ona i njen suprug Velibor dobili ćerku Mariju, koja sada ima punih 16 godina. Bili su tako srećni, što su uz male, ali prevaziđene probleme, odgajali porodicu. Zatim, kada su saznali da čekaju blizance, bili su toliko šokirani…

Ono koliko može da prepriča deset godina unazad, prepričala nam je majka Marine, Jovane i Jelene u njihovom porodičnom domu, u duhu novogodišnjih praznika, koji se na svakom koraku osjeća i vidi. Djevočice su radosne, pokazuju nam njihovu snježnu, nama da sada nikad viđenu jelku.

Izvor: TV K3  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.