TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pucnjava u Pitsburgu, najmanje pet ubijeno

Najmanje pet ljudi je ubijeno, a troje ranjeno u masovnoj pucnjavi koja se dogodila u gradu Pitsburgu u saveznoj američkoj državi Pensilvanija, javila je danas lokalna policija.

Pucnjava u Pitsburgu, najmanje pet ubijeno

U policijskom izvještaju se navodi da su sinoć oko 23.00 časa po lokalnom vremenu, policajci primili poziv i otišli u predgrađe Vilkinsburg, gdje su pronašli četiri mrtve osobe na terasi kuće u kojoj se održavala zabava.

Pronašli su još četiri ranjene osobe, koje su potom prebacili u bolnicu. Prema policijskom izvještaju, jedna od ranjenih žena je preminula u bolnici, dvije osobe se nalaze u teškom stanju, dok je zdrvatsveno stanje jedne ženske osobe stabilno.

Prema prvim izvještajima, ubica je do ponoći uhvaćen i nalazi se u policijskom pritvoru, dok je policija naknadno objavila informaciju da i dalje traga za dvojicom osumnjičenih, prenosi “Raša tudej”.

Balistički izveštaj pokazuje da su u pucnjavi korištena dva komada vatrenog oružja, iz kojih su pucala dva različitia napadača koji su izvršili iznenadni napad na goste zabave koja se održavala u dvorištu kuće. U toku je istraga događaja.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.